Najnovšie recenzie zo sekcie Venušine guličky a vibračné vajíčka
- Nie je nabíjačka k vibračnému vajíčku
- A nie je návod v Slovenčine
Na vajíčko nie je nabíjačka iba kábel.A návod nie je v Slovenčine
- Vyborne na rozbeh.
Tovar je super,ale bohužel na mně moc velký,potrebovala bych neco menšího :-( ,jinak SUPER :-D
- príjemný materíal
- hmotnosť tak akurát
- dobrá cena
- lehké
- příjemný materiál
Nejde spárovať z telefónom ani po stiahnutí aplikácie...
- ok
Elegantne, perfektne. Patria k tym tazsim, ale kazda vieme na co to je,takze super.
- Material
- Rozmery
- Luxusne prevedenie
- Ziadne
- Batérie sú súčasťou balenia
- Super režimy a intenzity vibrácií
- Diaľkový ovládač má obrovský dosah.. aj cez dvoje zavreté dvere
Venušine guličky už máme, zháňal som preto niečo vibrujúce. Do oka mi padlo toto vajíčko a po nekonečnom rozmýšľaní a porovnávaní som sa rozhodol objednať.......A dobre som spravil, priateľka je nadmieru spokojná, už sa teším na ďalšie experimentovanie
- prijemny materiál na pohľad i na dotyk. Nezapácha. Priateľka si to pochvaľovala od prvej chvíle. Ešte som ju nepresvedčil aby to nosila aj cez den no na nočne hrádky je to super na naštartovanie večera. Planuje to vyskušať i pri športe. + podporuje to svičenie slavlov panvoveho dna.
- budu muset přeložit návod
Tovar pekne zabalený velkost sedí.
Hladala som pre seba dačo nové
- este malo používaný
- Kvalitné vyhotovenie
- Ovládanie mobilnou aplikáciou
- Proprietárny konektor
- Gulicky su vyberatelne, daju sa pouzit aj samostatne.
- Rozna vaha guliciek
- Material
Top produkt na trhu
- Tovar prisiel,ale vobec nefungoval
- Kvalitný materiál a veľmi pekné prevedenie. Veľmi príjemný spoločník.Ľahké čistenie.
- O žiadnych podstatných neviem.
V popise tovaru bolo uvedené že ide o tri gejša guličiky určené pre ženské vagíny ale, keď som ich zbadal tak sa mi tak zapáčili že som chcel vyskúšať, ale na niečo iné. A môžem povedať že trio geiša guličiek s 3,5 cm môže byť v pohode aj do análneho otvoru. Aj keď pre niekoho môžu byť tri guličky veľa a 3,5cm tiež. Do vnútra sa zasúvajú v pohode a naspäť smerom von to tiež celkom ide , treba na to trochu cviku. Samozrejme lubrikant na vodnej báze je nutnosťou. Čo sa týka pohybu s nimi či už chodenie alebo sedenie je bez akýchkoľvek problémov. Samozrejme treba pred tým niečo urobiť... Je to zaujímavý pocit, keď o tom nikto nevie iba vy a užijete aj pri normálnych činnostiach v živote. V každej guličke je vo vnútri ďalšia gulička ktorá sa stará maličké otrasy. Počuť to pri nosení nie je. Umývanie a čistenie je bez akýchkoľvek problémov. Geiša guličky sú super a veľmi pekná hračka.
- Nehlučné
Zobrazujem 421 - 440 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...20 21 [ 22 ] 23 24...25 Ďalšie »