Najnovšie recenzie zo sekcie Venušine guličky a vibračné vajíčka
Očakávania boli veľké a sklamalo ma to strašne je to hlučné . Tak do žiadneho obchodu to brať nemôžete aby sa ľudia za vami neobracali.
- materiál
- spoľahlivosť/funkčnosť
- príjemné posilňovanie bez práce
- rýchle dodanie
- žiadne negatíva som nenašla
Produkt boom victoria - vibračne venušine guličky odporúčam ženám s povoleným panvovým svalstvom. Po nikoľkotýždňovom používaní môžem povedať, že došlo k veľmi pozitívnym zmenám (inkontinencia). Cvičenie s týmito guličkami bolo veľmi príjemné, diaľkové obládanie som použila s partnerom, keď sme vibrácie použili pri predohre. Za mňa super produkt
- Dobre sedia. Akurát hmotnosť
- Funguje ako má. Super tvar.
- Kvalitné spracovanie
- Orgazmy ako nikdy
- Možnosť používania na diaľku
- Veľkosť akurat
- Sila vibrácii vyborna
- Nič
- rychlost dodania
Veľmi príjemne na dotyk, ľahká manipulácia
- Kvalitný produkt,používam krátko ,ale výrobky Lelo vždy splnia moje očakávania.
- Účinkuje ako má
- Príjemne ma prekvapili prednastavené programy v apke .
- Na spárovanie tel.a produktu som bol" krátky" videonávod nezahŕňa pasáž v, ktorej som sa zasekol
Odporúčam každej žene. Poteší nielen ju, ale aj muža, ktorému sa s hračkou prizná .
Priateľka sa veľmi potešila darčeku, uvidíme, aká bude odozva, keď si ich vyskúša počas pracovnej porady
Činka mala byť vhodná pre začiatočníka, s čím úplne nesúhlasím. Kvôli tvaru(tiež som mohla nad týmto uvažovať) sa dosť zle zavádza a vyberá. Kvôli tomu som ju použila raz a určite si kúpim niečo iné.
Super.priatelka max.spokolna
Priateľka si pochvaľuje.
- hlučný
- vibrácie nie sú príjemné, práve naopak, až vyslovene nepríjemné
Veľmi kvalitné vibrujúce vajíčko.....ponukajúce viacero vibračných funkcii.....vhodné aj do kúpeľa....výborné aj pri predohre.Odporúčam aj ostatným...
- super
Zobrazujem 21 - 40 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1 [ 2 ] 3 4 5...25 Ďalšie »