Najnovšie recenzie zo sekcie Venušine guličky a vibračné vajíčka
- Príjemné vibrácie
- Manžel sa potešil
- Baterky boli horúce museli sme ich vymeniť
- Vajíčko sa vždy ušpiní aj zvnútra
- Fajn
Z výrobkom som spokojná, len aj zapnutie by malo byť cez diaľkový ovladač.
- splnil ocakavanie
- Rýchle nabíjanie
- Ovládanie cez mobil
- Rýchle a diskrétne dodanie
- Vytváranie vlastných vybracií
- Nedrží dobre, je potrebné si ho pridržiavať
- Primeraná veľkosť
- Príjemná stimulácia
- Jednoduché zavádzanie
- Precvičovanie svalov panvového dna
- Skvelá cena
You2Toys Vibrating Bullet je cenovo dostupné najme na vyskúšanie pred zakúpením análneho a vaginálneho vibračného vajíčka vo vyššej cene.
- hlučnosť
vibrácie nie sú veľmi intenzívne a produkt je troška hlučný , preto ho budem používať iba doma
- Dobry
- velkost
- pripojenie na mobil
- malo rezimov vibracii
- aj najslabsie vibracie su prilis silne
- rozmanitost vyberu
Na toto sa tesim, kedy vyskúšam. Ešte som sa k tomu nedostala. Zacinam prv s obyčajnými na spevnenie dna. Uvidím aký efekt budú mat tieto guličky keď sa odhodlam a budem vedieť že ich zvládnem udržať.
Po rokoch premýšľania som sa odhodlala na tento typ spevnenia panvoveho dna. Od pôrodu veľmi slabá citlivosť. Verím, že toto vyrieši môj problém a budem si znova užívať sex ako kedysi. A nebude to len o konečnom vyvrcholení ale aj o príjemných pocitoch počas celého sexu.
Spokojnosť. Z ovláčača ale treba vyberat batérie, lebo sa vo vrecku trením spontanne zapína a vibruje v batohu. :-)
- Možnosť používania samostatne aj s ovládačom
- Kvalitný a príjemný materiál, ľahká údržba
Nie je príliš hlučný, ale na druhej strane by mohol byť aj výkonnejší.
Pomerne dosť režimov, rýchle vypnutie/zapnutie.
Nie je to úplne podľa mojich predstáv, ale myslím, že to nie je chyba produktu. Za tú cenu skvelá voľba.
Do tohoto by ste mali ísť automaticky. Nainštalujete aplikáciu a už len ovládate. Neviem sa dočkať teplého počasia keď to vezmeme von niekam na terasu.
Kvalitné vibrácie.sikovne nenápadné
- naozaj vibrato, forte : )
- hned na druhy den sa pokazil a nefunguje
- nefunkcny zbytocny
Zobrazujem 201 - 220 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...9 10 [ 11 ] 12 13...25 Ďalšie »